Here goes nothing!

6/12/2011

Kotisivujen päivityksen käytyä Vuodatuksen pohjalla työlääksi ja innostuttuani bloggaamaan kotihoitokoiristamme, ajattelin olevan paikallaan päivitellä myös oman laumamme kuulumisia tässä muodossa ja uudessa ympäristössä. Blogin ympärille rakentuvat uudet ”kotisivumme”, joista tällä hetkellä ovat valmiina koirien sekä kissojen sivut. Tulossa ovat omansa myös kaneille, marsuille, chinchilloille, sekä meille palvelusväelle. 

Tällä hetkellä perheeseemme kuuluvat siis löytökissat Saga, Taiga, Usva, Mithra, Midir, Mitmit ja Tehanu, marsut Nila, Neva ja Kaarna, chinchillat Vanja ja Tan-Ghil, kaksi kania; Päijät-Hämeen Eläinsuojeluyhdistyksen löytämä belgianjätti Solveig ja Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistyksen kautta meille tiensä löytänyt puoliluppa Vendel, sekä tietenkin whippet Nimda (C’mere Ensirakkaus) ja Espanjan Koirien galgomuori Vieja.

Palvelusväkenä toimii lisäkseni Pohjois-Pohjanmaalta kotoisin oleva mieheni Juhani, jonka kanssa menimme naimisiin 2-vuotispäivänämme 04.05.10. Juhani on rescueita haalivan pahin painajainen, sillä ei kuulu siihen toppuuttelevaan joukkoon järjen ääniä, vaan olisi yhtä lailla kanssani antamassa jokaiselle tarvitsevalle kodin. Tässä taloudessa siis saa toppuutella itse itseään. Ja miestään.

0 kommenttia