Kattihaaste #11: Rehut

2/27/2012


Kattihaasteen yhdestoista aihe ”Rehut” sai käymään läpi kuvat lähes kymmenen vuoden ajalta, jotta löytyi tämä Midiristä vuodelta 2004. Eläviä huonekasveja meillä on viimeksi ollut pari vuotta takaperin, jolloin kissat söivät kasvin ja tiputtivat lattialle ruukun, josta kani söi juuret. Jotta jokaiselle jotakin, jäi meille sentään kasa multaa. Kämpän ainoalla matolla.

3 kommenttia

 1. Olipa hauska tarina! :) Niin tuttua kissaperheissä... Pitäis meidänkin laittaa taas ohraa kasvamaan, kun ei ihan vielä löydy pihaltakaan vihreää.

  VastaaPoista
 2. Ihana blogi! nyt viikon aikana luin koko blogin, ja jäin ihan koukkuun!
  Itse olen vielä nuori, vain 14, mutta eläinsuojelu on jo lähellä syfdäntäni, ja aion yrittää lukea itseni eläinlääkärin apulaiseksi tai eläintarhaan hoitajaksi, ja jos vain pystyn, haluan vapaaehtoiseläinsuojeluvalvojaksi.
  Rakastuin tähän blogiin! :)

  VastaaPoista
 3. Jadekettu: Kiitos! Ja sama tuli mieleen, pitäisi tosiaan laittaa tuoretta kasvamaan, vaikka meillä kissat vievätkin osansa muille tarkoitetusta heinästä..

  Elli: Johan vallan sanattomaksi vetävät moiset kehut, kiitän. :) Hienolta kuulostavat myös tulevaisuudensuunnitelmasi, tsemppiä niiden toteuttamiseen! Eläinsuojelutyö on rankkaa (valvojien arkea en osaa kuvitellakaan), mutta palkitsevaa, jota omasta puolestani suosittelen lämpimästi. Eikä enää montaa vuotta, kun paikalliselle löytöeläintalolle pääsisit avuksi, näistä on monella pulaa ahkerista vapaaehtoisista.

  VastaaPoista