Rauha maassa

2/03/2012


Trosky suuntasi tänään onnellisesti omaan kotiinsa ja aiheeseen sopivat mainiosti pari päivää sitten otetut kuvat kakaroiden – kyllä, Nimda on henkisesti 7 ikävuottaan huomattavasti nuorempi, tai sitten minen vaan saa sisäistettyä kulunutta aikaa – iltariehunnasta. Trosky on siis kotonaan ja meillä taas hurjan hiljaista. Voisi kuvitella muutaman kissan ja erään galgovanhuksen huokaisseen helpotuksesta, ellei omin silmin olisi nähnyt sitä hämmennystä Troskyn lähdettyä. Ikävä jäi, mutta vain positiivisessa mielessä.

Näin seesteistä meillä siis yleensä..
..kunnes joukkoon lisätään Trosky.
 Yhden kissan tiedän, joka tuskin jäi kärsimään, ikävästä ainakaan..

2 kommenttia

  1. Ihana kuvasarja, vallan naurattaa! Vaikuttaa tosi ihanalta blogilta, joten liityn lukijajoukon jatkoksi. :) Itsellänikin on rescuekoira, Viipurista. On mukavaa löytää täältä blogimaailmasta rescuekoirablogeja seurattavaksi, niissä koirissa kun on vaan sitä jotain.. :)

    VastaaPoista
  2. Voi miten ihana kommentti, kiitän! :) Ylipäätään eläinaiheiset blogit tuntuvat välillä olevan melkoisen salapoliisityön takana, kun monikaan ei löydy esimerkiksi Blogilistalta tai Bloglovinista. Rescuet ovat kyllä jotain aivan erityistä. :) Lisää koiramaisuuksia meiltä löytyy tuolta kotihoitoblogin puolelta.

    VastaaPoista