Jokerit-Kärpät 4-1

3/09/2012


Palvelusväki vietti naistenpäivää Hartwall Areenalla kannustaen EtäKärppien joukossa puolen Suomen joukkuetta, jolla ei tällä kertaa kulkenut peli ei sitten niin mitenkään päin. Allekirjoittaneelle tämä oli neljäs paikan päällä seurattu, kun takana on Kärpät-Blues ja kahdesti HIFK-Kärpät, miehekkeelle ensimmäinen Jokereiden kotikaukalossa.

Päivä oli upean aurinkoinen ja fiilis lähtiessä mainio, oltiin jotakuinkin varmoja että tottahan nyt Jokerit tänään voitetaan. Posti toi edeltävänä päivänä miehelle kotoa vanhan kannatuspaidan, jonka lainasi (teltaksi) päälleni. Paita kuulemma velvoittaa pitämään ääntä, joten sitä pidettiin sitten miehenkin edestä ja hauskaa oli, vaikka peli itsessään jäi melko laimeaksi esitykseksi. Ei jäähyjä, ei kunnollisia yhteenottoja alun kärhämän jälkeen, ei edes Ruudun pelleilyjä, eikä niitä maaleja Kärpiltä. Käteen jäi lähinnä EtäKärppien kannatuslauluja, jotka soivat sitkeästi päässä vielä seuraavanakin päivänä.

Huml teki 2-1 maalin toisen erän lopuilla ja siihen se sitten Kärppien osalta jäikin, kun peli lopulta päättyi 4-1. Yleisöä paikalla oli yli 10 000 ja täytyy myöntää, että ensimmäistä kertaa kuulin kotijoukkuetta kannatettavan yli EtäKärppien metakan, hienolta näytti ja kuulosti. Ja olihan siinä toki tunnelmaa, kun järjestysmiehet keräsivät puukkoa pihalta, jota vartioi kaksi poliisiautoa ja Pasilan asemalle sai Kärppä-paidassaan kulkea ohi vihaisten katseiden ja halveksuvan kommentoinnin, vaikka kotijoukkue oli juuri voittanut. No, hauskaa oli silti ja uusiksi otetaan varmasti!

Tästä sijainnista, verkon takaa, ei pahemmin kuvia otettu..
Jokereiden kannattajilla yhdyssanat hallussa. Tai sitten ei.
Synkäksi veti..
..eikä syystäkään epäilystä.

0 kommenttia