Kevätmarsut

4/27/2012

Toiveesta kirjoittelen nyt pitkästä aikaa marsujemme kuulumisia, joissa tosin ei kummoisesti päiviteltävää ole – toisin sanoen kaikki on hyvin ja tytöt terveitä, mikäs sen parempaa.

Nila ja Neva, jotka eivät vielä ulkona kylmän maan vuoksi pärjää, pääsivät tänään nauttimaan kevään lämmöstä ja kuivatuista mansikoista yhteen asuntomme himoituista aurinkopaikoista. Uusia kuviakin saatiin:


Tyttöjen puolesta olisin tosin saanut kuvata lähinnä takalistojaan..

2 kommenttia

  1. Moi! Mä oon seurannut tätä sun blogia jo vähän aikaa, mutten oo ikinä saanut aikaiseks kommentoida. Mutta mun on pakko saada tää sanottua; sä säilytät mun uskon ihmisiin. Sä oot mun sankari. Tiedän, että se on aika paljon sanottu, mutta se on totta. Mun mielestäni se on esimerkillistä ja ihailtavaa miten sä jaksat pelastaa eläimiä ja tehdä niin paljon hyvää niiden eteen. Sä jaksat hoitaa niitä ja antaa niille hyvän elämän. Mä ihailen niin paljon sua ja sunkaltaisia ihmisiä. Katseltuani ja luettuani pitkään kaikenmaailman eläinrääkkäysjuttuja, tää sun blogi on tuonut paljon lohtua. Ja sä myös inspiroit mua ottamaan oman rescuekoiran. Se on ollut luonani nyt pari kk ja en ole katunut päätöstäni kertaakaan. Kiitos!

    VastaaPoista
  2. Olen sanaton..! Kiitos. En tunne tekeväni läheskään tarpeeksi, läheskään niin paljon, kuin miltä sait tekemäni kuulostamaan, mutta vilpittömästi kiitän. Kaikkien kauniiden sanojesi lisäksi on erityisen mieltä lämmittävää kuulla olleeni osaksi vaikuttamassa rescuekoiran hankintaan, kaikkea hyvää teille molemmille!

    VastaaPoista