Me täällä kaksin kuljetaan

5/24/2012

4.5. juhlisti tämän lauman palvelusväki 2-vuotishääpäiväänsä ja neljättä vuottaan yhdessä. Neljä vuotta! Se kuulostaa kovin vähältä siihen nähden, kuinka vaikea on muistaa aikaa ennen kuin me olimme me. Ja toisaalta taas ajatuksissa on kuin eilinen se hurja jännitys junassa, josta Nimdan kanssa astuimme Ylivieskan asemalle 3. toukokuuta 2008. Se kesä, jona kuvasta ja äänestä johon olin vasta ihastunut tuli todellista ja kaikkein rakkainta.


Vuosipäivän aamu alkoi yllätyksellä, jonka mies oli hädin tuskin malttanut pitää tähän päivään asti; allekirjoittanut pääsisi kesäkuussa näkemään ja kuulemaan livenä Victoria Stilwellin..! Ihana, ihana mies, taas kerran! ♥


Etukäteen suunnitellussa ohjelmassa oli jokavuotinen reissu Linnanmäelle, jonka edustalla aikanaan vaihdoimme sormuksia jumalattomassa rankkasateessa. Koleasta säästä huolimatta päädyttiin tällä kertaa rannekkeisiin tavan vuoristoradan sijaan ja pyörittiin kutakuinkin kaikki kieputtimet läpi miehen korkeanpaikankammon antaessa tilaa allekirjoittaneen huonovointisuudelle (aletaan ilmiselvästi olla liian vanhoja tällaiseen, mutta ei anneta sen hidastaa).

             

Korkeanpaikankammoa maailmanpyörässä..
..ja pakollinen poseeraus vuoristoradan edustalla.
”Onneksi meitä on kaksi
me täällä kaksin kuljetaan
maailmaa, jonka halki kuin
pikataivalta kaahataan
kai kaikki muuttuu paremmaksi
jos silmät suljetaan..”

0 kommenttia