Lemmikkimessut 2012

11/23/2012

Jotta eivät täysin pääsisi unohtumaan ja jäisi vain koneen uumeniin, laitetaan nyt rästipostausta parin viikon takaa Lemmikki- ja ELMA-messuilta, joilla miehekkeen kanssa pyörähdettiin. Ensimmäinen käveltiin läpi pariin otteeseen heti aamusta ja jälkimmäisessä kuluikin sitten loppupäivä, etenkin nautojen aitauksia kiertäen, yhä uudelleen ja uudelleen ja uudelleen.. ELMA:n puolelta ja etenkin niistä naudoista riittää vielä parin postauksen verran kuvia, joten erittelin pienemmät elikot tähän aivan omaansa:

Ihanat harmaapapukaijat Kaijuli ry:n osastolta.Goldhill'sin marsuja.Sihiseviä torakoita. Nämähän kaikki tahtoivat nähdä? You're welcome.
             

Irlislapsi! Aamulla ensimmäisenä vastaan kävellyt ihanuus.
Rescuekoiruuksia.
Pelastetaan Koirat ry:n osastolta.
Päivän paras ilme, tai asenne. Tai molemmat.

2 kommenttia

  1. Hei,
    Eksyin blogiisi ja aivan sattumalta ja menin tutkimaan pelkästä mielenkiinnosta marsujen esittelyjä ja kappas! Huomasin, että sinun ja minun marsuni ovat puolisisaruksia. Heillä on nimittäin sama isä eli sinun Nilallasi ja minun Savannhilla. ;) Oma marsuni on FIN MVA Snoop's Savannah ja oli Minnan viimeisiä sheltieitä. Aivan mahtavaa löytää oman marsun sukulaisia vielä näin ns. myöhään. Alan ehdottomasti lukemaan blogiasi, sillä haluan kuulla marsuni sukulaisen kuulumisia :)

    http://sadetakinsuojassa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Aika mieletön juttu! Olen itse asiassa blogianne lueskellutkin ja ihastellut juuri Savannahia, mutten koskaan huomannut tätä yksityiskohtaa. Siirrymme siis myös satunnaisista vakkarilukijoiksi ja kiitämme samalla täydennyksestä Nilan sukutauluun, jota meillä ei yhtä pitkälle tiedossa ollutkaan. :)

    VastaaPoista