Syötävän suloinen

12/07/2012

Jottei liian kissapainotteiseksi kävisi, laitetaan tähän väliin kuvia viime lauantailta, kanien tämän talven ensimmäiseltä parvekeulkoilulta. Pakkasta oli sen verran, -9 °C, että pihalla viihdyttiin vain lyhyitä aikoja kerrallaan, mutta palattiin omin päin useampaankin otteeseen, kun ovi oli vapaasti käytettävissä.

Ulkona kuvatessa huomasin ilmeisesti edellisen yön jäljiltä Vendelin puolilupasta puuttuvan palan. Solveig todennut, että miehensähän on syötävän suloinen (mitä toki onkin) ja ryhtynyt ajatuksista tekoihin? En oikein osaa kuvitella tilannetta, jossa näin olisi tahallisesti käynyt, sillä se joka näistä kahdesta toista saattaa pöllyyttää on Vendel, ei Solveig. Toisaalta olen itsekin hiljattain saanut jo pariin otteeseen osumaa Solveigin hampaista tämän hamutessa syötävää, joten jokohan meidän pian kuusivuotiasta jättiä alkaa vanhuudenhöperöys vaivata? Meininki on "vähän sinne päin", vaan sellaistahan se saattaa olla. Surku Vendel-paran propellia, johon jää nyt pysyvä kauneuserhe, mutta onneksi haava sentään on siisti ja parantunut moitteetta.


Huomaa piirroskanihäntä! Awws."Siellä on hei PAKKASTA ja sulla on ovi auki siinä!"

Lyhyin (kameran katkaisema) video koskaan:


2 kommenttia

  1. Juuri eilen muistelimme, että viime jouluna meillä oli vielä Ulla-pupu mukana touhussa. Minusta on niin ihana katsoa pupukuvia ja video on mahtava. En tiennytkään, että kanit tykkää lumesta. Meillä ne oli vain kesällä ulkona.

    Auts tuota korvaa.

    VastaaPoista
  2. Kiva, että ovat mieleen. :) Meillä varsinkin Vendel viihtyy ulkona vuodenajasta riippumatta ja tykkää hurjasti lumen kaivelusta, Solveig lähinnä seuraa perässä.

    VastaaPoista