Kattihaaste #21: Tottelematon

2/19/2013

Kahdeskymmenesensimmäinen kissa-aiheinen kuvahaaste tuntui ensin hankalalta, kun emme alkuunkaan meinanneet keksiä, mikä kissoiltamme ylipäätään olisi kiellettyä. Hyvän aikaa aihetta vatvottuamme näitä toki sitten muistettiinkin..

Huonekaluja ei saisi raapia, mutta uusi sohvaryhmä kiehtoo etenkin Mittiä ja Taigaa. Ruokakupilla on kaikkien käyttäydyttävä, mutta Midiriltä saattaa toisinaan jokunen kirosana lipsahtaa. Pieneläimille tarkoitettua heinää saa syödä, jos sen tekee kohtuudella, mikä Tehanulta tuppaa unohtumaan. Taiga rei'ittää muovipussien kahvoja, Mitti aukoo keittiön kaappeja ja vetolaatikoita, Saga vaatekaappeja, Tehanu vie kaneilta kuivatut ruisleivät, Mitti koirilta raksut ja puoli revohkaa löytyy koiranruokasäkistä, jos eteisen ovi jää lukitsematta.

Digiboksin päällä ei saisi istua, sillä se on Mitin toimesta aikanaan tippunut lattialle ja sen kuva häviää herkästi pienimmästäkin kosketuksesta. Allekirjoittanut lipsuu herkästi tämän viimeisimmän valvomisesta, sillä ymmärtää paikan mukavan lämpimäksi, eikä millään raaskisi kissoja kieltää. Tallenteethan nyt näkee ilman signaaliakin, joten mitä sitten, vaikkei kuva aina näkyisikään.

             

2 kommenttia

  1. Eihän toista voi tosta häätää, niin söpösenä istuu viattomana pylly lämpimänä :)

    VastaaPoista