Geo on Kotona

4/12/2013

Muutamaa päivää vajaat kolme kuukautta luonamme kotihoidossa viipottanut Geo on viimein kotona ja kotihoitajilla positiivisella tapaa hassu olo. Sen verta nopeasti tuo kotiinlähtönsä lopulta kävi, ettei taideta oikein kunnolla vielä puuttumistaan hahmottaakaan, mutta viimeistään metsälenkeillä Geon ylitsepursuavaa energisyyttä ja hyväntuulisuutta tullee ikävä.

Kiitos kaunis taas yhdistykselle, että saimme avuksi olla, tästä työstä saa aina niin paljon enemmän kuin antaa. Ja jos ei Geon kotiutumisessa olisi jo ollut tarpeeksi hyvää mieltä tälle päivälle, piristivät sitä entisestään Johannan laittamat kuulumiset Isalta ja Ninan vastaavat Chicolta. Kotihoitokoiran lähtiessä voisi vetää hieman haikeaksikin, mutta kiitos kaikkien teidän, en voisi enää onnellisempi tässä hetkessä olla.             

Ihana Geo, tuo poseeraamisen puoliammattilainen.

3 kommenttia

  1. Terveiset vaan tätäkin kautta Leon porukoilta! On se vaan hienoa, että jaksat oman ison laumasi lisäksi vielä kotihoitolaisia ottaa.

    VastaaPoista
  2. Kiitokset! Bloginne ansiosta Leon kuulumisissa pysyykin kivasti mukana. :)

    Eikä tämä lauma pitkällä aikavälillä yhteen kerääntyneenä ja vuosia kasassa olleena itselle tunnu isolta oikeastaan kuin muuttaessa. ;) Kun arki rullaa jo turhankin tuttuun tapaan, ovat kotihoitokoirat varsin tervetullut piriste.

    VastaaPoista