Silva

5/27/2013

Costa Blancan Rescuekoirien kovasti kotihoitoon odotettu Silva on viimein täällä ja nukkuu paraikaa matkauupumustaan pois parvekkeella, auringon viimeiselle kaistaleelle levitetyllä peitolla. Kun kyseessä on tyttö ja meillekin haaveiltu podenco, odotettiin tätä hoitolaista kuin omaa ja hoetaan nyt Koran ja Suerten ajoilta tuttua mantraa, kuinka hältä ei puutu näkö eikä jalka, eikä ikäkään paina, joten säästetään yhä sitä kolmannen koiran paikkaa enemmän tarvitsevalle. Vaan aivan ihana hän on, todellinen sydäntenmurskaaja jonka seurasta ei malttaisi poistua hetkeksikään, vaikka kotihoitoblogia pitäisi olla näppäimistö sauhuten päivittämässä..


Espanjalaisista suurin osa on aristanut tullessaan miehiä, vaan ei Silva, joka seuraisi Juhania kaikkialle.

3 kommenttia

 1. Awwww.... vihdoinkin! Olen pari tuntia jo käynyt kurkkimassa MILLOIN niitä kuvia ja tarinaa alkaa tulemaan :)) Ihana ihana Silva! <3

  VastaaPoista
 2. Juu, ei nyt "ihan" menneet aikataulut suunnitelmien mukaisesti, näköjään ihan sama tuleeko koira keskellä päivää vai yötä, niin bloggailu venähtää seuraavaan aamuyöhön.. -_-" Mutta Silva on ihana, kyl!

  VastaaPoista
 3. Hei! Olen 12-vuotias eläintyttö, ja käyn fallkullan kotieläintilalla hoitamassa kaikenlaisia eläimiä. Jos kiinnostaa:

  wrongwayrider.blogspot.fi

  tai lehmäblogini

  hillaaas.blogspot.fi

  VastaaPoista