Kattipuodin tilaus

6/05/2013

Kattipuoti on lohjalainen, vuonna 2007 perustettu lemmikkitarvike- ja käsityöläisalan yritys, joka hyödyntää tuotteissaan eettisesti erilaisia kierrätysmateriaaleja ja mikä parhainta, Kattipuoti myös tukee löytökissatyötä sekä Suomessa, että ulkomailla valiten aina vuoden alussa yhden kohteen vuotuiseksi yhteistyökumppanikseen. Tuotteiden materiaalivalinnoissa kuunnellaan kissojen mielipiteitä ja jokainen kissanlelumalli on alkujaan suunniteltu Kattipuodin omien kissojen vaatimuksiin sopivaksi ja käy läpi tuotekehittelyprojektin ennen myyntiin päätymistään.

Tämän seitsikon palvelusväki kuuli Kattipuodista ensimmäisen kerran Trio MiuMaun ja Herra Nilssonin blogatessa potkuttimestaan helmikuun kuudentena ja meiltä lähti tilaus samaiseen paikkaan jo seuraavana päivänä. Kissojen lelut ostetaan toki käyttäjiään varten, joten niiden ulkonäköseikat ovat ostopäätöksissä toissijaisia kissojen mieltymyksiin nähden, mutta myönnettävä on, että allekirjoittanut ihastui Kattipuodin kuosivalikoimaan heti ensisilmäykseltä. Kun lelut vaikuttivat olevan myös kissojen mieleen, tilattiin meille kokeiluun 2 mustavalkoista kikotinta 3.00€/kpl, minttu-hiiriä ihanissa kankaissa nuotit, kruunut ja mustavalkoinen 2.00€/kpl, villis-palloja harmaana, mustana ja punakirjavana 0.75€/kpl, mainio voodoo-nukke harmaana 3.00€, mustavalkoinen ruutu 1.00€, mustavalkoinen ja harmaakirjava särki 2.50€/kpl, armyvihreä ahven 1.50€ ja mustavalkoinen neulepusero 20.00€. Postikuluja kertyi 6.40€, joten koko tilaus teki yhteensä 51.15€.


Hiirien ja pallojen kanssa ei koskaan voi mennä vikaan, joten nämä päätyivät tilaukseen yhtä lailla kaikille. Kikotin vaikutti mainiolta keksinnöltä lelujaan potkiville, joten se oli ehdottomasti saatava testattavaksi etenkin Usvalle, Tehanulle ja Mitille. Voodoo-nukke valikoitui mukaan erityisesti Usvaa ajatellen ja koska hällä on tapana myös kannella ympäriinsä kotihoitokoirien käsittelyssä kärsinyttä pientä Ikean lammasta, toivottiin särkien ja ahvenen kelpaavan jos ei nyt korvikkeeksi, niin ainakin joukon jatkoksi. Neulepusero tilattiin Mitille, josko tämän kanssa tulevaisuudessa reppuiltaisiin vaikka viileämmilläkin keleillä.

Tilauksemme lähti torstaina 7. helmikuuta, kuitattiin valmiiksi sekä mailitse, että tekstiviestillä 11. päivä  ja saapui perille jo seuraavana tiistaina 12. helmikuuta. Kaupanpäällisiksi saimme harmaakirjavan jengan ja mustavalkoisen huovuttamattoman pallon ja tilauksen saatteena kauniisti käsinkirjoitetut terveiset. Blogiamme seuraavat lukijat tuntevatkin ja kissojen omalta sivulta löytyy tarinaa pitemmän kaavan mukaan, mutta satunnaisemmille kulkijoille kerrottakoon seitsenhenkisen testiryhmämme koostuvan Hyvinkään Eläinsuojeluyhdistyksen löytöläisistä Saga ja Taiga (12), Usva (11), Mithra (10), Midir (18), Mitmit (9) ja Tehanu (4). Kuten osasin olettaakin, kissanminttu- ja valerianapössyistä parhaimmat vetivät Saga, Taiga, Mitmit ja Usva. Mithra intoutui lähinnä pesemään itseään ja Midir kuolaamaan yhtä hiiristä. Tehanu sai nuorimpana aikaan vauhdikkaimmat leikit ja Saga lelujen myötä yllättävän itseluottamuksen puuskan. Särjet ja ahvenet pyörivät pari viikkoa lattioilla, ennen kuin Usva huoli näistä särjet kanneltavikseen, mutta sittemmin ovat olleet kovasti mieleen. Suurimman suosion taisivat saada osakseen kikottimet ja ruutu, sekä tietenkin hiiret ja näitä kaikkia on ehdottomasti saatava lisää. Seuraavaan tilaukseen kuuluu ainakin lisää hiiriä, kokeiluun on saatava töyhtöhyyppiä ja Usvalle ehdottomasti kanneltavaksi villakaloja ja näitä sukkia. Seitsikkomme palvelusväkineen suosittelee, jos ei Kattipuoti jo entuudestaan ole tuttu – tästä eivät kissanlelut enää parane!


                          


             


"Mine, all MINE!"


             

Eikä enää ketään kotona.

             


             2 kommenttia

  1. Voi söpöyden ylistys! Teiltähän löytyykin tuotetestaajia joka lähtöön :)

    VastaaPoista
  2. Heips. Olit lukijana meidän vanhassa blogissa, mutta valitettavasti se ei enään toiminut, niin jouduin tekemään uuden. Joten jos vielä kiinnostaa niin uusi blogi löytyy täältä: http://rfa-rene.blogspot.fi/

    VastaaPoista