Mitä sitä rusakoilla, jos marjojakin on

9/17/2013

Viejalta meni kolme kesää vierestä seuraten, kuinka Nimda poimi omat villivadelmansa, ennen kuin tämä viimein tänä vuonna oppi ottamaan mallia ja tekemään perästä. Oppimisen riemu sai Viejan juoksemaan edestakaisin polun ja vadelmapensaiden väliä häntä koko kroppaa heiluttaen niin, että hymy oli herkässä palvelusväelläkin. Kun marjojen poimiminen hallittiin, ei soveltaminen enää sitten niin vaikeaa ollutkaan, joten vadelmia ovat seuranneet niin kestosuosikki-mustikat, kuin yllättäen tänä syksynä myös puolukat.

/ Who needs hares when you've got berries It took Vieja three summers watching how Nimda does it to finally mimic her and learn to pick her own wild raspberries. She was touchingly overjoyed, running back and forth between the bushes and our path, wagging her whole being and smiling from ear to ear. Once the actual picking of the berries was mastered, applying her new skill to blueberries and lingonberries came effortlessly.




Midir ei voi ymmärtää.

2 kommenttia

  1. Midir on raaka saalistaja, peto, lihansyöjä. Ei voi tajuta tuollaista. Meidänkin raakalainen eli Elli rakasti pentuna mandariineja, että se siitä lihansyönnistä :D

    VastaaPoista
  2. Juu ei, Midir on kovasti metsällä hiirten ja sisiliskojen perään, eikä minkään marjojen. ;) Miehellä on aikoinaan ollut kissa, jolle kuulemma maistuivat porkkanat, mutta mandariinit vievät kyllä kummallisuudellaan voiton niistäkin. :)

    VastaaPoista