Puolen vuoden rästit

5/05/2014


Nyt kun kotihoitoblogi on onnistuneesti potkaistu hereille, olisi tarkoitus puhallella eloa myös tälle puolelle. Vuosi 2014 on tähän asti ollut suurelta osin melko kamala, mutta se mikä ei tapa, vahvistaa, eikö. Solveig on ehtinyt täyttää 7, Tan 8, Midir 19 ja Vanja ja Nimda molemmat 10. Neva kasvatti onnistuneen hormonipistoskuurin päätteeksi karvansa takaisin ja on sittemmin pysynyt terveenä. Solveigin silmä on valtaosan ajasta vuotamatta lainkaan ja maaliskuussa otettiin kanssaan osaa lemmikkikanien loistaudin vasta-ainetutkimukseen Viikissä. Palvelusväki seurasi Kärppiä perinteisen Helsingin lisäksi myös Hämeenlinnaan, Tampereelle ja lopulta Ouluun asti ja on ehtinyt Herra Ylpön & Ihmisten lisäksi käydä kuulemassa ensimmäistä kertaa myös Samuli Putroa. Muun enempi vähempi mainitsemisen arvoisen muassa.

Koska elämä ei siis ole ollut samanlaisessa pysähdystilassa kuin blogi, rästejä riittää postailtavaksi ihan niin paljon kuin vain aikaa ja jaksamistakin. Oma lukunsa lienee sitten, kiinnostavatko nämä viime vuoden puolelle ulottuvat vanhat jutut enää ketään, mutta ehkä se ei ole pääasia. Uusiakin kuvioita on toki tiedossa, joten pysykäähän kuulolla.

/ Now that the blog about our foster dogs is back and running I'll try to get this one to follow suit. 2014 has mostly been quite awful so far, but what doesn't kill you, makes you stronger, eh. Solveig has turned 7, Tan 8, Midir 19 and both Vanja and Nimda 10. Neva managed to grow her hair back after the hormone injections kicked in and has been healthy ever since. Solveig's eye still acts up every now and then, but for the most part is just fine. In March she participated in a study on E. cuniculi in the Finnish pet rabbit population with a negative result. We followed Kärpät to Hämeenlinna, Tampere and eventually all the way to Oulu in addition to Helsinki, saw Herra Ylppö & Ihmiset once again and Samuli Putro for the very first time ever. Among many other things worth or not mentioning.

So as our life hasn't paused like this blog did there's plenty of backlog to go through, and if that doesn't sound interesting enough (as it probably doesn't) there's a few new things up and coming as well.

             

             

             


             

             

             

             

HPK:lle toivoteltiin kesälomia 0-4 pelin päätteeksi maaliskuun lopuilla.
             

             

             

             

Herra Ylppö & Ihmiset @ Pressa, Helsinki.
             

Toinen finaaliottelu, Tappara-Kärpät 4-3. Kokonaistilanne 1-1.
             

4. finaaliottelu, Tappara-Kärpät 3-2. Kokonaistilanne Tapparalle 1-3.
             

             

1152km Keravalta Ouluun ja takaisin, eikä mikään turha reissu se. Game seven, 4-3 Kärpille!

             

             

Vuosipäivääkin juhlittiin, tällä kertaa kuudetta.

2 kommenttia

  1. Kiva lukea taas teidänkin kuulumisianne!

    Ps. Itse olen lukenut vasta Clash of Kingsin, ja Kärppiä kannustetaan kun he eivät pelaa Bluesia vastaan :) . Espoossa nimittäin asutaan, mutta suku on Oulusta.

    VastaaPoista
  2. No se on oikein! Taidetaan melko samoissa siis olla, sillä vasta A Storm of Swords on täälläkin menossa. :)

    VastaaPoista